Bewegen is gezond,
Dansen is leuker!

Reserveren Inschrijven

Nieuwe cursus beginners stijldansen!

Vanaf september 2024 starten wij weer met een nieuwe cursus beginners Stijldansen. U kunt voor meer info bellen naar 06-53549144 of 0181-657100. U kunt ook mailen naar [email protected] . Om u zelf in te schrijven voor één of meerdere cursussen kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier op deze site. Uiteraard kunt u ook mailen of bellen.

Stijldansen (zondag, dinsdag, woensdag & vrijdag)

Bij een cursus stijldansen worden in het eerste jaar onder andere de Quickstep, Engelse Wals, Tango, Cha Cha Cha, Rumba en de Jive aangeleerd. Bij de vervolg cursussen komen daar nog bij: de Samba, Slow Foxtrot, Paso Doble en uiteindelijk ook nog de Weense Wals. Deze cursus wordt gegeven door Norbert van Wijk met één van zijn assistentes. Norbert is volledig internationaal gediplomeerd en heeft de nodige nationale en internationale titels op zijn naam weten te zetten in de wedstrijdsector.

Line dance (donderdag)

Donderdag avond is onze Line Dance avond. Deze hele avond staat in het teken van Line Dance. Er worden dansen uitgelest op Country & Non-Country muziek. De lessen van de beginnersgroep worden gegeven door Norbert van Wijk en Olga Klöne. Deze groep stroomt uiteindelijk in bij de gevorderden. Ook de lessen voor de gevorderden worden verzorgd door Norbert van Wijk en Olga Klöne. Beiden zijn zeer gedreven en streven ernaar om de lessen zo leuk mogelijk te maken en de allernieuwste populaire dansen uit te lessen.

We hebben verschillende levels in de les op de vloer staan. Maar Norbert en Olga lessen zowel makkelijkere dansen als moeilijkere dansen uit.  U mag zelf bepalen of u ze allemaal mee wilt doen.

Privé lessen

Het is ook mogelijk om één of meerdere privélessen voor het stijldansen te boeken. Stel u heeft een feestavond of andere gelegenheid waarbij u wilt kunnen dansen, maar u heeft geen tijd of zin om een volledig cursusjaar te volgen, dan is dit dé oplossing. Ook voor wedstrijdparen is het mogelijk om privélessen te boeken. Wilt u een privéles in één van onze andere dansstijlen dan kunt u contact opnemen met Jurgen op nummer 06-53549144.

Openingsdans

Verras uw gasten op uw bruiloft met een openingsdans. Bij ons kunt u terecht voor een openingsdans zoals u dat wenst. Romantisch, modern, verrassend of grappig….. bijna alles is mogelijk!!!

Liever een korte danscursus met uw familie en/of vrienden, aangepast aan uw wensen? Ook dat is één van onze mogelijkheden.

Alles voor een zeer redelijk tarief! Voor meer info kunt u contact met ons opnemen.

Wat kost een cursus?

Voor het Stijldansen kunt U zich inschrijven voor een cursus van 16 (t/m januari) of van 32 lessen (tot begin juni). In januari kunt U zich inschrijven voor 16 lessen (tot begin juni).

De kosten van een cursus Stijldansen van 16 lessen zijn € 130,00 per persoon. Voor 32 lessen betaalt u € 260,00 per persoon. Voor jeugd tot 18 jaar zijn de kosten als volgt: voor 16 lessen € 120,00 per persoon en voor 32 lessen € 240,00 per persoon. Als u 32 lessen in één keer betaalt, ontvangt u € 15,00 korting per persoon op het lesgeld.

Het lesgeld dient op de eerste les te worden voldaan. U kunt pinnen, contant betalen of u kunt er voor kiezen om het bedrag zelf via de bank over te maken (let op: Bij bank overboekingen dient het lesgeld 1 dag voor aanvang van de les op onze rekening te zijn bijgeschreven). Voor het Stijldansen is er de mogelijkheid om bij 16 lessen in drie termijnen te betalen en bij 32 lessen in 6 termijnen. Bij betaling in termijnen komen eventuele kortingen te vervallen en is alleen mogelijk via een automatische incasso formulier.

Voor de Line Dance geldt een maandelijkse contributie van €28,50 per persoon. De looptijd is van september t/m juni.

Maandelijkse contributie gaat alleen per automatische incasso. U betaalt de eerste les voor de lopende maand. Dit dient contant of met pin te worden voldaan.

Inschrijf geld

Bij ons betaalt u géén inschrijfgeld !!!