Laatste Lessen

Nieuwsbrief

Aanmelden

Laatste Foto's

 

Nieuwe cursus beginners stijldansen vanaf 9 september 2018 !!!

Vanaf zondag 9 september 2018 starten wij met een nieuwe cursus voor het stijldansen. U kunt voor meer info bellen naar 06-53549144 of 0181-657100. U kunt ook mailen naar [email protected] . Om u zelf in te schrijven voor één of meerdere cursussen kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier op deze site. Uiteraard kunt u ook mailen of bellen.

Bij inschrijving voor Stijldansen Beginners Brons graag even achter uw naam invullen op welke dag u de lessen wilt volgen: zondag of vrijdag.

 

Stijldansen (zondag, dinsdag, woensdag & vrijdag)

Bij een cursus stijldansen worden in het eerste jaar onder andere de Quickstep, Engelse wals, Tango, Cha cha cha, Rumba en de Jive aangeleerd. Bij de vervolg cursussen komen daar nog bij: de Samba, Slow foxtrot, Paso doble en uiteindelijk ook nog de Weense wals. Deze cursus wordt gegeven door Norbert van Wijk met één van zijn assistentes. Norbert is volledig internationaal gediplomeerd en heeft de nodige nationale en internationale titels op zijn naam weten te zetten in de wedstrijdsector.

Line dance (donderdag)

Donderdag avond is onze Line Dance avond. Deze hele avond staat in het teken van Line Dance. Er worden dansen uitgelest op Country & Non-Country muziek. De lessen worden verzorgt door Jenke van Zeventer. Jenke heeft al vele jaren ervaring in het les geven en coacht ook wedstrijdenparen. Ze maakt er een sport van om de lessen zo leuk mogelijk te maken en de allernieuwste dansen uit te lessen.

We hebben een gevorderden groep en een beginners groep, maar alle 2 de groepen mogen mee doen in alle lessen. Uiteraard is het niveau in de gevorderden groep hoger, maar als u in de beginners groep danst en van een uitdaging houdt… U bent van harte welkom om mee te doen bij de gevorderden. Aansluitend aan de lessen is er elke week, na de lessen, nog een half uur vrijdansen.

Breakdance (donderdag)

In deze cursus neemt Eserdjan je mee in de wereld van breakdance (bboying). Belangrijk in zijn lessen zijn: opwarming, een goede basis, krachttrainingen, techniek beoefenen, leren over de history of break en conditie training.

Door te leren spelen met je eigen creativiteit en door de sturing van Eserdjan word je binnen no-time een echte Bboy of Bgirl!

Eserdjan (26 jaar) staat bekend in de breakdancewereld onder de naam Little King en doet vele nationale- en internationale wedstrijden. Hij danst nu 19 jaar en geeft al 10 jaar les. Hij behoort inmiddels bij de top van Nederland door deel te nemen aan de Redbull bc one Holland cypher waar de 16 beste breakdancers van Nederland worden geselecteerd. Eserdjan danst zelf in de groep Hustle Kidz en zijn 5-voudig Nederlands Kampioen! Hij heeft als doel een goede breakdance-showcase te hebben met de leerlingen om verschillende optredens te kunnen verzorgen. Inschrijven vanaf 7 jaar.

kopieer deze link voor een voorproefje:   https://youtu.be/5el1f4eD3Ws

Proefles volgen?

Het is mogelijk om een proefles Breakdance te volgen. Een proefles kost €8,00.

Privé lessen

Het is ook mogelijk om één of meerdere privé lessen voor het stijldansen te boeken. Stel u gaat trouwen of u heeft een andere gelegenheid waarbij u wilt kunnen dansen, maar u heeft geen tijd of zin om een volledig cursusjaar te volgen dan is dit dé oplossing. Ook voor wedstrijdparen is het mogelijk om privé lessen te boeken. Wilt u een privé les in één van onze andere dansstijlen dan kunt u contact opnemen met Jurgen op nummer 06-53549144.

Wat kost een cursus?

Voor het Stijldansen kunt U zich inschrijven voor een cursus van 16 (t/m januari) of van 32 lessen (tot begin juni).

De kosten van een cursus Stijldansen van 16 lessen zijn € 110,00 per persoon. Voor 32 lessen betaalt u € 205,00 per persoon. Voor jeugd tot 18 jaar zijn de kosten als volgt: voor 16 lessen € 100,00 per persoon en voor 32 lessen € 185,00 per persoon.

Het lesgeld dient op de eerste les te worden voldaan. U kunt pinnen, contant betalen of u kunt er voor kiezen om het bedrag zelf via de bank over te maken (let op: Bij bank overboekingen dient het lesgeld 1 dag voor aanvang van de les op onze rekening te zijn bijgeschreven). Voor het Stijldansen is er de mogelijkheid om bij 16 lessen in drie termijnen te betalen en bij 32 lessen in 6 termijnen. Bij betaling in termijnen komen eventuele kortingen te vervallen en is alleen mogelijk via een automatische incasso formulier.

Voor onze KidzDance en Breakdance (tot 18 jaar) zijn de kosten als volgt: maandelijkse contributie van €24,50 per persoon. Voor de Breakdance vanaf 18 jaar is de maandelijkse contributie €26,50 per persoon. De looptijd is van september 2018 t/m juni 2019.

Voor de Line Dance geldt ook een maandelijkse contributie van €26,50 per persoon. De looptijd is van september 2018 t/m juni 2019.

Maandelijkse contributie gaat alleen per automatische incasso. U betaalt de eerste les voor de lopende maand. Dit dient contant of met pin te worden voldaan.

Inschrijf geld

Bij inschrijving van nieuwe leden wordt éénmalig € 5,- administratie kosten in rekening gebracht.

.